Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(nytt kapitel är alltid svårast)


Gula väggar

Flyger runt i nygammal stad
målar på nya gula väggar
Ler mot folk jag känt förut
skapar rutiner som aldrig funnits

Tomhet




Fri vers av Slanggurkans dotter
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-22 17:00



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Kort och flygande fri.
Friskt!
2016-12-22

    ej medlem längre
rebooten vår vän +
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Slanggurkans dotter
Slanggurkans dotter