Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är hon

jag undrar
vem är hon som kysser dig nu

vem är hon som
vinglar hem
med dig i natten

vem är hon som kysser din hud
andas in dig
och upptäcker att
din mustasch
alltid luktar cheese

vem är hon som
håller om dig
tar hand om dig
värmer dig
kyler dig

vem är hon som
trängs med dig
i din lilla lilla 90-säng
vem är hon som inte tycker
att det gör något alls
för hon älskar dig

vem är hon som
lämnar sin tandborste
i din lägenhet i smyg
fast hon vet att det är okej
att det är ett bevis
ett bevis på
att det är
ni två nu

vem är hon som lär sig
din portkod utantill
vem är hon som får nyckeln
till din lägenhet,
men även ditt hjärta

vem är hon som
får nöja sig
med att komma lite i
andra hand
för det bara är ju så

vem är hon som kommer stå
vid sidan om och undra

vem är hon som kommer oroa sig
vem är hon som kommer tvivla

vem är hon som kommer försöka dölja
sina känslor
dämpa allt vad det går

vem är hon som kommer misslyckas
vem är hon som kommer gråta,
gnälla,
tjata
och inte klara mer
men fortsätta ändå

vem är hon som kommer se dig gå

vem är hon som kommer packa sina saker
vem är hon som kommer lämna ifrån sig nyckeln
till din lägenhet,
och ditt hjärta

vem är hon som kommer sakna dig
kanske alltid

vem är hon som kommer tro
att ni var på riktigt

vem är hon som kommer ha fel

vem är hon

jag trodde
att det var jag




Fri vers av BlackNelly
Läst 417 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-23 00:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggformaterat
alstrat från en gudinna så klar
2017-01-22

    Atte Nordin
Vilken snygg vridning på hela temat! Och "vem är hon" handlar i mina tankar ytterst om vem HAN är... Tack!
2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

BlackNelly
BlackNelly