Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Misstänkt vid attacken i Berlin Anis Amri är enligt uppgift fins i Aalborg i Danmark


Berlin/ Anis Amri är enligt uppgift fins i Aalborg i Danmark

 

(Under existensen av den meningslösa, Gud är inte och luras)

 

Italienska polisen sade mannen som dödade i Milano identifierades som Anis Amri på grundval av fingeravtryck och fysiska funktioner. Han stoppades av polisen vid runt 3, San Giovanni-järnvägsstationen, för en rutinkontroll. När  frågades honom, drog han fram en pistol från ryggsäck och sköt en polis i axeln, ropade "Allah Akbar". Agent skadad kollega svarade med skottlossning, som dödar honom på plats.

 

Anis Amri hade skjutits av italienska polisen i Milano. Italiensk press berättar om en man skjuten av polis efter att ha attackerat personal skriker Allah Akbar, men säger att mannen hade i sin ficka en tågbiljett från Frankrike.

Danska polisen i Jylland region polisen meddelade att en man vars stämmer överens med hans monografier, Anis Amri var enligt uppgift i Aalborg.

Polisen i Hamburg undersöker också, om tunisiskt inte hade varit inblandad i ett lönnmord som ägde rum i oktober i Hamburg och var regenererade av ISIS.

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2016-12-23 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP