Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julhälsning

Jag nu vill önska

Alla en riktigt god jul

Fridfull lugn och varm




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-23 11:50



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Desamma!
Retroaktivt.
2016-12-29

  Lars Hedlin
GOD FORTSÄTTNING :)
2016-12-28

  Angel of love
Önskar dig en god fortsättning, kram <3
2016-12-28

  Salvation Pepper
Tack!
Och en God Jul til dig! :)
2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP