Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen blir vad man gör den till

Dagen blir vad man gör den till

Det är därför blir en sådan hajp

kring julen

Man vill inte gå miste om

den där sagoomspunna julkänslan

man minns från sin barndom




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-23 13:02



Bookmark and Share


  Berth
Vi satt just och pratade om våra minnen från barndomens jular.
Vår barndom var för sjuttio år sedan och den är helt annorlunda än den som var för t.ex. tjugo år sedan.
2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP