Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HEMBAKAD HEMSNICKRAD HEMSKT GOOOOOOD


JAG FIRAR MED EN SMÖRGÅSTÅRTA

 

hej alla vänner så fina här

önskar er alla frid och ro

ni är de bästa ska ni tro

jag bjuder visuell tårta till er




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-23 14:08



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
:)
2016-12-29

    Peter Söderqvist
Ser underbart god ut :-)
2016-12-26

  Marita Ohlquist VIP
Grattis i efterskott!
2016-12-26

  Valter Örn VIP
Smarrigt ! Grattis på födelsedagen så här i efterskott.
2016-12-25

    ej medlem längre
my gosh vad sugen jag blir, den där ser verkligen ut som en smörgåstårta ska göra:)
2016-12-24

    Kunzang
Ögongodis :)
Trevlig helg.
2016-12-23

  M.Eta
Å så god den ser ut. Fyller du år? Grattis, ha en bra födelsedag och God Jul!
2016-12-23

  Marianne Räf
Tack, har den Äran ! Jag åt
bilden med ögonen, namm, namm,-
munnen vart litte suktad, förståss!
Kram, på Födelsedagen !! ;D
2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP