Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från vindsarkivet. Kanske inte alla minns det söta, brusande leomonadpulvret Tomtebrus som under slutet av förra millenniet tillverkades av fabriken Tomten i Göteborg till alla barns stora förtjusning. Billigt och gott.


Julstress igen

Stressad tomte hörde sus

trodde han fått tinnitus

doktorn titta´ i hans öra

och sa´:"Sjukskriva kan jag ej göra,

det är bara Tomtebrus!"




Bunden vers (Limerick) av limerick VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-23 16:19



Bookmark and Share


  Stigi Skog
Då måste det ha varit ett Tomt(e)brus tihihi.....
2016-12-29

    Dan Myrbeck
Haha, tack för detta
tomteb(r)us!
2016-12-28

  walborg
haha!
2016-12-24

  Gunnel Eriksson VIP
Visst minns jag Tomtebrus
och ljudet när man hällde på vatten.
God Jul utan tomtebrus!
2016-12-24
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick