Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALV ÅTTA HOS MIG - haiku

Stolt röd domherre

bjuder gråbrun liten fru

till matbords fröjder

          




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-01-13 17:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra att boka bord!
2017-01-17

  Petter Wingren
söt fåglisk hemmadejt
2017-01-17

  KattenKin VIP
Fågelfröjdshaiku - fint!
2017-01-14

  M.Eta
Fåglarna har mycket att lära oss! Otroligt kloka djur!
2017-01-14

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så fint...
2017-01-14

  Marianne Räf
Söt!
2017-01-13

  Rise Little One
Så mysigt!
2017-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en mysig bild med dina ord!
2017-01-13

    Sefarge VIP
Och Bofinken Knut
Tittar avundsjukt på
Från andra sidan
Bildskärmen!
:)
2017-01-13

  Onomatoprofet VIP
Hon fick efterrätt också kan jag tänka mig
2017-01-13

    ej medlem längre
Plats för en romantisk diné.
2017-01-13

    ej medlem längre
älskvärd förtjusande liten historia på 3 rader, seende iakttagande ögon, en skrivares bästa verktyg, eller ett av dem.. ja, jag kan verkligen se de tvenne småfåglarna framför mig, inuti... du är så bra på det här! tack.
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP