Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDSRAM - haiku

Timglasets sandkorn

silar sakta utmätt tid

sekundlika år 




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-01 18:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, ibland går tiden
haikusligt snabbt!
2017-01-03

  Fem hjärtan VIP
Mycket bra Haiku... Ja ibland känns åren som sekunder..!
2017-01-03

  M.Eta
Vi styrs mycket av tiden hela tiden, ibland hinner vi inte med, ibland är det en lång väntan på något. Bra haiku.
2017-01-02

    ej medlem längre
ja visst går åren likt sekunder, åtminstone efter att man fyllt 30-40 nånstans. intressant iakttagelse, allmängiltig, som alla de flesta kan känna igen sig i. tät 3rading, finfint!!
2017-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku, tycker all tid är nyss!
2017-01-02

  Petter Wingren
Tid är ett obegripligt fenomen som får för mycket makt
2017-01-02

  Marianne Räf
Vilken liten goding !!
2017-01-02

    ej medlem längre
Tiden är evig...men ändå så kort.
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP