Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit jord

Mina känslor är långt borta
men jättestora.

Det snöar och jag orkar inte gå dit
Jag vet inte om det är bra att vara där ändå
Kall promenad.
Kanske dåligt.

Vit snö reflekterar värme, vilket leder till att temperaturen sjunker ytterligare, vilket leder till att det fortsätter snöa.
Nu är det för mycket snö.
Nu kommer det inte gå längre.

Jag kan se dem härifrån.
Som stora plastpåsar med varmt blod.
Och annat.
Dem har växt, tror jag.
Hoppas dem spricker och smälter all snö.
Hoppas dem inte spricker.




Fri vers (Fri form) av Blork
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-24 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blork