Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Jul!


Vår stund på jorden

Barnet föddes i stallet

lika utlämnad till andras omsorger

som du och jag en gång var

O heliga natt, o heliga stund

 

Vänd upp ditt ansikte mot vintergatan

känn dig som ett nyfött barn

i förhållande till världsalltet

Jorden behöver hjälp, himlen hör dess rop

 

Bjud in grannen, tiggaren från gatan

dela bröd och vin

och fira vår stund på jorden

Och hoppet bor i oss alla

 




Fri vers av Iréne S Räisänen VIP
Läst 677 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-24 09:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert vackert, tänkvärt tänkvärt... tack.
2016-12-24

  Tove Meyer VIP
Vackert Iréne! Önskar Dig en God Jul!
2016-12-24

  alicja lappalainen VIP
en vacker tanke..
2016-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP