Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är ensam

Ingen är ensam

Vi är alla en del i gemenskapen

med allt det skapade

Det gäller bara att kunna inse detta

och söka kontakt med andra

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-24 13:41



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så rätt du har Valter !
OM man inte VILL bara ensam, , är det bara att söka sig ut i Livets olika kontakt nät , våga vinn !!
2016-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP