Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tider av brådskande förfall


Ensamheten har aldrig varit mer besvärande än i tider av brådskande förfall. Hjärtat stramar under revbenen när kyliga vindar blåser genom skinnet, då änglar slås ihjäl alldeles intill.

Dagar mörknar utan att någon tar svärtan i blicken på allvar. Nätter förvandlas till fällor där varje infångad dröm bränns utan sympati och andras tårar släcker inte branden.

Det är vansinnigt att uppleva ett älskat landskap ödsligt, mötas av spöklika konturer som skriker och sträcker sig mot himlen, men sönderklösta moln har ingen någon nytta av.

___________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-26 14:26



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Bra beskrivning - Man har väl besökt dessa förtvivlans landskap men aldrig bosatt sig där !
2016-12-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl beskriver du tidsandan vi lever i. Ett tidsdokument som skär inombords.
2016-12-27

  KYREUS of Sweden
Desperation.
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP