Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar över en smörgås

När jag åt en smörgås med vörtbröd

och Kvibille Cheddar

tänkte jag medan jag åt

att vörtsmaken förtog smaken

av Kvibille Cheddar

och på samma sätt

kan en diktrad

förta effekten av en annan

och kan naturligtvis

också förstärka den

i lyckliga fall




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-25 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP