Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidor

Själen tar pennan

Här har jag redan varit

Jag läser en bok




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-25 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Märgfull kortkort, igenkänningsfaktorn hög... tack.
2017-01-01

  Johan Strömstedt
En väl fångad situation du uttrycker på ett elegant vis.
2016-12-28

  Janina Kaminska
Beundransvärt kärnfullt.
2016-12-28

  Solstrale VIP
Snyggt format!
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP