Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vill du vara vilka känslor vill du bära Gör ditt val och bli en annan du


Kärlek hat likgilthet - en annan du

Kärlek låter
Frihetens vind blåsa
Kärlek kramar
Frusen själ varm
Kärlek öppnar
Sinnets smittande skratt

Hat gör
Ord hårda och kalla
Hat skapar
Bitterhetens sura smak
Hat stänger
Hjärtats rum tomt och kallt

Likgiltighet klipper
Känslornas band
Likgiltighet gör
Ödmjukhet obetydlig
Likgiltighet sveper
Sinnet kantlöst och kallsinnigt

Vem vill du vara
Öppna din famn
Släpp hjärtat fritt
För kärlek
Bli en annan du




Fri vers av Jack_iX
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-26 14:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så där enkelt är det definitivt inte.

2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX