Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre vinnande rim



Nu är glada julen slut och julegranen kastas...

Nej kanske inte riktigt än, men...
avslutad är poeter.se lilla julrimstävling.

Som vanligt är det svårt att välja någon favorit när
alla rimmat bra. Men vinnarna de är:

 

Lars Thorelli för Hoverbordrimmet

Kunde Marty McFly sväva ovan jord tillbaka till framtiden
Så kan du min vän också hitta samma coola flykt i samtiden.

Martas Smoothiemixerrim

Allting ska ändå blandas i magen
gör du det innan är det ganska sunt.
Nu är det jul, ja, kommen är dagen
och vi har dansat sju varv granen runt.
När du fått nog av julmatslukt
är det gott att käka frukt.


och


Göran P Rödholms 
vitlökspress 

Klappen är en dum en
som kan bryta av dig tummen.
Men oavsett blessyrerna
så stoppar den vampyrerna.

 

 

Grattis till alla vinnarna och tack för alla bra bidrag!

En fortsatt god jul & gott nytt år
Redaktionen, poeter.se




Blogg (Tävling) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 2889 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-12-26 16:58



Bookmark and Share


  Kim VIP
Gillade den om vitlökspressen!! Kan ju vara bekvämt att slippa lite vampyrer under julen!
/Kim
2017-11-03

  Solstrale VIP
Inaktuellt så här tänker man nu

Julen vara inte "ända" till påsken ända denna
2017-03-09

  Björn Björkegren/Blue Bear
Generositetens - ska det vara tror jag!
2017-01-02

  Björn Björkegren/Blue Bear
OK rim, men varför inte?:

Julen, det är
är en ful en!
Men varför?
Mänskan är oberäknelig och skör; Närhet och överdrivna gåvor stör...
Så, ge mig en endaste gåva
och du får tusenfalt plus 33
Sen kan jag dig lova:
"Jag är Genoritetens Största Fe´´!"





2017-01-02

  Urban Dafteke

Bra, jättebra,




2016-12-28

  Monika A Mirsch VIP
Ja detta var en jul som håller duga!!! Grattis till de välförtjänta vinnarna.
2016-12-27

    ej medlem längre
Varmt grattis!
2016-12-27

    Dan Myrbeck
Bra idé, men dålig tidplan, som gör att jag - och antagligen många andra också - inte hade möjlighet att vara med:

Att starta i tid
ger julefrid!

2016-12-27

  Evelyn Falk Möller VIP
Grattis!

Missade denna utmaning till lite ord-kul,
men knåpar ändå ihop det sista rimmet för denna jul.
Läs den om du har lust och tid,
på den sida där jag sprider glädje och frid.

2016-12-27

    ryttarinnan
grattis till vinnarna..väl poetiskt rimmigt skrivet!
2016-12-27

  Fem hjärtan VIP
Grattis!!
2016-12-26

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Grattis och bravo!
2016-12-26

  K.S. Sollenhag VIP
Grattis!
2016-12-26
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent