Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära som så

Vi gick intill varandra
närmare gud till dig
kramade varandras händer
på barrbeströdd och solvarm stig
jag visste att det enda jag ville
var att få kyssa dig




Bunden vers av Stigi Skog
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-26 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog