Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär med mitt hjärta

 

Mina skor

har varit tunga

och det har varit 

svårt att gå

 

ändå

har jag låtsas flyga

med lätta fjärilsvingar små

 

och dansat

när lyckan vägrat sjunga

 

nu har jag burit kärlek

över osynlig bro

 

och bäddat in livet

med sinnesro 

 

ser världens

tårar skimra

 

i den strålande

solens

gyllenljus

 

hör hela himlen sorla

 

hör havande själars

glädjerus

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-26 22:00



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin :)
2016-12-30

  ULJO
En fin text
2016-12-29

    Dan Myrbeck
Fint fångad förändring!
2016-12-28

  Lars Hedlin
En sång som berör varmt inom..kram
2016-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Även om det känns tungt ibland, så kan man alltid ge glädje till andra...då mår man själv bättre också...fin text...
2016-12-27

  Ingrid Trolle
Mycket vacker sång
till livet.
2016-12-27

  bumerang
Väldigt väldigt vackert.
2016-12-27

    ej medlem längre
Bländande vackert!
2016-12-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Otroligt vackert med ord som berör själ och hjärta. Sådan är kärleken menad att vara.
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP