Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsättningen utan ett ord

Jag söker efter
lösenordet till livet
kompassen som får
mitt hjärta att bulta
och ger resan mening
Jag tittar högt
jag kryper nykter på mina knän
efter det som redan runnit ner i brunnen
jag ser inte upp längre
det är försent
ärren har bildat nya spår
nya stigar
Jag penetrerar poesin utan ett enda ord
det är inuti den påsättningen
som det föds
nytt




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-26 22:43



Bookmark and Share


    Klipparen
kul!
2020-05-09

  SpamPippiL VIP
När livet byter vägar och spår. Det är aldrig försenat att resa sig och gå. Fint Ola.
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan