Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den femte vintern på försök i år rollar i Stockholm.

 

För en halvtimme sedan började lägga sig på marken blöt snö och det regnar nu bockstavligen.

Halv timme senare himlen är grå och paraply bli till användning.

Men nu vid horisont hälsar en blå ljus klar himmel, dagen kommer att bli strålande solig.

Mellan dagarna efter Jul måste promeneras ut oturen.  

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-27 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP