Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atombomb

Jag vet hur hårt det tar
Att säga som det är
Jag bär på en sanning
Giftig nog att paralysera

Det blir dödstyst
Själen lämnar dina ögon
Du ser tecknet på min hals
Kriget i mitt hjärta

När man känner sig liten
När man känner sig instängd
Måste man kanske
Spränga sig ut




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-27 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir berörd. Starkt och verkligt! Tack!
2017-03-23

  Maiah VIP
Det gör ont nör det briserar men det går alltid att samla ihop bitar om än mödosamt.. och bygga något nytt

Mycket bra text, gillar dina formuleringar som ger mig minnen av igenkännande "det blir dödstyst själen lämnar dina ögon"
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP