Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: av Octav Bancila . text troligen Upproret från 1907. Ge inte Gud, helig Vi vill hans blod. inte jorden! När vi inte kan uthärda, När hungern kommer att göra uppror ...


Trumpifiering.

 

Advokater, bankerer, revisorer eller skatt rådgivare som är specialiserad för att arbeta med några av de rikaste människorna i världen, den så kallade:

HNWI (hög nettoförmögenhet individuell)

UHNWI (ultra hög nettoförmögenhet individuell)

 

Menar jag människor som har likvida tillgångar av miljontals euro-dollar.

För att kunna göra jobbet, måste administratörer av förmögenheter känna intima Detaljer om livet i sina kunder. Också, de tilldelas till Confident mest obekväma hemlighet.

 

Deras roll är att skydda familjens förmögenhet, men risker inte endast ekonomiska, men också hotet representeras av några arvingar till slösaktiga eller skamliga hemligheter för vissa familjemedlemmar, som kan vara utpressning

 

 

Därför kommer det ner till en mycket personlig relation mellan de två parterna.

 

Administratörer bli för att vara ansedda fastigheter, upp till en Point, som en del av familjen.

 

Deras arbete innebär en känslomässig ansträngning och omsorg gentemot kunden.

 

"Jag ber er att ta hand om sin familj. Inte du bara signera några dokument. Det handlar om att göra rätt sak för familjen. Du behöver kunna säga: 'allt kommer bli bra,' "förklarar sådan administratör i Dubai.

Deras roll är att testa hans hängivenhet, Administratörer, har ibland tvingats agera vända även köpmän för sina kunder. Vissa kunder efterfrågar bevis för effektivitet.

Administratör i Genève säger exempelvis att han fick ett samtal från en ny kund, som berättade för honom att lära sig framför en restaurang i London och som jag bara förlorat ett armband. "Jag vill hitta”, sade administratören. På något sätt, han lyckades hitta armbandet och vann en kund som jag förblev lojala i flera decennier.

Bakom de kontroversiella offshore-strukturerna (som de som omfattas av papper och underlag Panama LuxxLeaks) är en elit yrke företrädare, som är beroende av hela systemet: administratörer av förmögenheter.

 

Utan dem, kringgå skatter till den enorma omfattningen av platsen-vi talar om hundratals miljarder dollar gentemot staten, som går förlorade varje år-inte skulle vara möjligt.

 

 

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-27 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP