Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: typisk Rumänsk ung kvinna.


Mahmoud och Jesus vill inte Commerce i Gud namn.

 

President Klaus Johannis hävda ett pressmeddelande på Cotroceni Palace, där han meddelade att det avvisar förslaget från PSD, som vill vara Sevil  Shhaideh 52 år gammal premier av Rumänien.

Ni vet den rumänsk född muslimsk kvinna som har svurit koranen och gift sig med en syrian för andra gång 2011 och skulle representera Rumänien efter andra religioner principer. d.v.s. deras religion är bara en ekonomi fördelning bland länder inte att Mahmoud eller Jesus som var heliga dödliga människor har någonting med det att göra.

Då så Rumänien andlig får vara för sig själv.

Utan att smygas in på sig muslimer med gott upförande som slår under bälte och införa derads  skandalösa principer om livet dv säga  tränga sig på andras människor  livstil radera historia i erövrade länder sekulära nationens traditionella klädsel och matvanor och sociala strukturer.

Rumäniens problem det är månkulturella nationer som romer , bulgarer, ungrare , vill ha sitt eget styre. över huvudet på landet! ungerska regering har inte någon representant i regering;




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 1333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-27 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP