Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du andas varmt på mig

 

 

En pärla följer sakta din kontur

ner mot halsen

Håret klibbar fast därvid

och stoppar resans gång

 

Du andas tungt och varmt

och lugnet det brer ut sig

Just nu finns inget alls

Bara tunga andetag 

 

Din kropp blir mjuk och slapp bredvid mig

Men du håller i mig hårt 

I tystnaden talar du till mig

Jag svarar Jag också

 

Du vrider lätt på huvudet

och fångar mig med blicken

Så stark och vek på samma gång

då skymning går mot natten

 

Läpparna så mjuka

Bjuder upp till en vild dans

Där mina dofter dröjer kvar

Då jag var bara hans

 

Natten tar oss snart

och brer ut sitt mjuka täcke

Över våra nakna kroppar

Trygga i vår sårbarhet

 

Sammanlänkade av kärlek

vill ingen ge sig av

Som i smärtans djupa hav

av njutning viker undan

 

Möts vi

 

Du och Jag 

 




Fri vers av Howlit
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-05-17 07:42



Bookmark and Share


  Helene Månsson
så helt underbart! Vilka ord du beskriver det underbart ljuvliga, det tyst underförstådda som kommer från båda.../Helene
2006-08-14

    Cutup
Den enda kommentar jag kan lämna för tillfället, är:

*längtar*
2006-07-29

  Agnes
mmm.... njuter varje rad. Varmt, sinnligt och bildskapande. Bokmärks direkt!
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit