Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det största


Aldrig har livet varit
lika underbart som när jag fri
och lycklig i min ungdoms dagar
vandrade med spö och håv
längs tjärnens gungande tuvland
i mångmilaskogarnas djup.
Aldrig har tiden känts
användas mer meningsfullt.
Aldrig har livsandarna vaknat
mer än när flötet vandrade
iväg till tonerna av tystnaden.
Aldrig har livet känts rikare
än då i den stora ensamheten.
Aldrig har sorger känts
vackrare och aldrig har
livet känts friskare och enklare,
och mer fyllt av äventyr
och upptäckarlust och mystik
än då i skogstjärnarnas land.
Aldrig har någonting
känts större.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-27 16:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Naturlyrisk och
härlig skogsromantiskt
Skildrat!
:)

2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark