Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit samma jag är full och på

Tända
Ögon ser jag som
Förkolnar av någon annans eld.
Som brinner fort.
All själslig avföring
Någon lämnar kvar är
skuggor och mörker över den här jävla skitstan
Som jag hatar
Lika mycket som jag älskar dig
Och jag kan inte hjälpa det
Varför jag skriver?
Inte fan vet jag




Fri vers av hari lee
Läst 455 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-27 19:25



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du är poeter.se NO I writer
2017-01-03

  Anoo Niskanen VIP
En del lever genom att skriva och en del överlever genom att skriva...

... och den skitstan kan jag ibland längta till, för det är en ändhållplats samtidigt som det är alltings början.
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

hari lee