Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens öga

Runt stormens öga
virvlar de skeppsbrutna
bland rester av den
allra sårigaste kärleken




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-02 08:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Då livet och människorna känns svika sina 'ideal', en text kan vara något att ta in och vilja som trösta sig med.
2017-10-30

  Nanna X
Ack dessa vrakspillror till människor, jag känner dem...
2017-02-03

  Karina"Kia"
Ett spel i livet!

Där vinden är svag men där i det kaotiska är det en stilla plats?!
2017-02-02

    ej medlem längre
Mycket sagt med få ord. Samtidigt så poetiskt. Helt perfekt i mina ögon.
2017-02-02

  Alexius Sjöberg
Mycket känslor fångat i så få men vackra ord.
2017-02-02

  Per Rydberg
Vackert vemod!

2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP