Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten


vi kan kalla henne alice

 

Du är hjälten i filmen jag spelar om igen. Vem sa att jag darrar. Så borra dina fingrar i min hårbotten. Sug på mina fingrar och vänd din blick upp emot mitt ansikte. Jag möter. Ställ inga frågor. Jag byter mitt nagellack när helst jag vill. Men vill du sätta en ring på mitt finger så säger jag ja.

Du bytte ditt guld. Jag ställer inga frågor. Din gud är helig. Jag vet att du lyssnar på mig. Du står vid min sida. Jag står vid din.

Imorgon tar jag kameran och sätter färg på den väg jag har förevigat i mitt sinne. Men jag sotar den aldrig i ett filter mer. Lägg dig på rygg och njut min kärlek.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 704 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-12-28 02:20



Bookmark and Share


    Melona
Wow!
Din passion och lidelse viskar inte utan den bultar rakt genom skärmen.

2016-12-28

  Lars Hedlin
Så bra och fint framfört
2016-12-28

    ej medlem längre
En text där genusperspektivet vänder i sista raden på ett elegant sätt och både libido och missionsställning vittrar till ett intet - en erotisk text när det verkligen fungerar.
2016-12-28

  Respons VIP
En kärleksförklaring med ett språk som lyser!
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP