Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år - Nyårslöften

Nu är det strax ett nytt år
Hopp, nystart och läkta sår
Samma visa sjunger jag igen
- I år ska jag bli min egna vän

Träning och bra mat
Jag ska uppmuntra och strunta i allt tjat
Ingen alkohol på 365 dar
Det är kanske då jag hittar alla svar

Jag ska gå upp med tuppen
Jag ska beskåda mitt liv under luppen
Dricka sköna gröna drycker
Jag ska strunta i alla mina destruktiva nycker

Jag ska älska min kropp
och nysta upp garnet i min knopp
Lära mig att säga "nej tack"
och strunta i allt jäkla skitsnack

Ja, en ny människa ska jag vara
En som inte säger "jag ska bara"
En som har full koll
och som inte springer på varenda boll

Jag skålar in det nya året med bubbel
Fan, nu blev ju moralen dubbel
Tja, lite fyllekäk är jag nog ändå värd
Mitt veka sinne är mitt egna blodiga svärd.

(GOTT NYTT ÅR ALLA POETER!)




Bunden vers (Rim) av A_Bishop
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-28 11:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Va härligt att du fyllt ut "gott nytt frasen" med egna verkliga önskemål.
Varje år hoppas man kunna nå upp till de kompletterande målsättningar man har för det nya oskrivna året.
Gott nytt år på dig!
2016-12-29

  DavidM VIP
Gott Nytt!
2016-12-28

    ej medlem längre
Gott Nytt 2017 Till Dig

2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop