Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MELLAN TVÅ HEM

jag träffar på en lirare

som går på cipramil

mormonerna intill

kör i fendens fil

jag köper mig en skjorta

hundrafyrtionio spänn

för nu så är det

mellandagsrea igen

 

 

hey ho

let's go

 

det surras runtomkring mig

det är bikupan igem

försöker överrösta den

med Sanningen

jag har ett böneämne

som Frälsaren vet om

och pilgrimshjärtat ropar;

"Du, vår Herre, kom!"

 

hey ho

let's go

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2016-12-28 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP