Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deras självförtroende är på topp men..


hur länge

Så här kan man inte göra mot högskolans chef
mannen som var på mig svarade nu är han det
kändes som han visste om dessa prostituerade
själv tror jag det var en fälla visst gjordes sexet
men låter det inte som i det egna interna sättet
den styrande gruppen mot en ensam polischef
nej jag tar inte polishögskolans rektor i förvar.

Varför skulle jag det som en sann osynlig elev.

Vi har alla roller inom oss där ett personlighets-
drag utmärker sig, personlighetstestet visar på
vilket yrke, inte hos jaget som är alla, konstigt?

Som passar in överallt där man kan anpassa sin
personlighet och spela ut det som andra skapar.

Först i hemlighet mörkas en plan ta över sexet
fäll en framstående person i samhället ta över
en efter en så verkar deras plan in med någon
alla välfärd platser men när detta börjar synas
möts ett motstånd han måste känt motståndet
medveten om detta i sin utsatthet som hårdhet
han ville inte vara med där andra blev mördade.

Det mörkade hårda ståndet blev till, övergrepp.

Ett rollspel i verkligheten, vi dömer inte chefen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-28 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP