Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My Womans Head

Jag handlar om samma sak
och det är fattigt utan en anekdot.
Stenkastet där jag
delade min ensamhet med
hotfulla ingivelser om frihetens friska vind frigörs på natten.
Jag blir kall.
Hamnar i samma andning som du.
Snabb
och
retlig.




Prosa av Bjarki
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-29 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki