Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild hämtad på Internet


Krackelyrisk

Jag känner mig inte bara lyrisk i dag;

jag är krackelyrisk

Jag håller på att gå upp i bitar




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-29 03:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hoppsis
Gallopsis!
Bild krakylerat?
:)
2016-12-29

  Öknens Ros VIP
fyndigt!
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP