Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det osynliga

in och ut
ur sig själv
daglig penetrering
en öppen sårkant
som varar alltför länge




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-29 12:19



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
En sökan efter försoning.
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan