Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När insidan talar

Bruna ögon
Djupa ögon

Något känns igenkännligt
Din hand i min, det känns inte som om det var för första gången dina fingrar flätade sig kring mina

Du viker ut din arm som en gest
Jag lägger mig i din famn

Egentligen sa vi inte så mycket till varandra,
men stämningen sa allt

Mitt hjärta slog volter,
och jag kände dina starka, snabba hjärtslag när mitt huvud vilade mot ditt bröst

Du luktade parfym och något annat,
som påminde mig om vårens första grönska

Innan du gick höll du om mig i hallen,
andades in min doft med näsan i mitt hår,
precis som om du tyckte om vad du kände

Våga ögon möttes innan dörren stängdes,
och vi både visste att våra fingrar skulle flätas ihop igen,
att våra läppar åter skulle mötas i en ljuvlig symfoni.




Fri vers (Fri form) av talandeord
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-29 13:00



Bookmark and Share


  Stay Golden
Så mysig och kär<3
2019-01-01

  Bearded Bear
Oj....Kan bara säga oj.....Oj så bra!!!
2017-01-14

    Lars J
"Du luktade parfym och något annat,
som påminde mig om vårens första grönska"
Så vackert, bra diktat!
2016-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens tråd!
2016-12-29

  A_Bishop
Så fint skrivet om det första pirriga mötet! Kram
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

talandeord
talandeord