Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunchrast

Grått kontorslandskap
med drömmande människor
Din hand i min kjol

Kranen skär in i min hud
spegeln lämnar vått budskap




Bunden vers (Tanka) av A_Bishop
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-29 13:31



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
härligt...
2017-01-04

    ej medlem längre
en erotisk dikt, orginell, mycket fint alster - önskar jag nån gång kunde skriva något liknande själv! bokmärkning och handklappar! tack.
2016-12-29

  Quasimodo
Skönt erotiskt och sensuellt i grått landskap!!
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop