Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varamobaden

 

åker förbi med bil idag
underbart ställe
barndomsminnen
fina
varma minnen
två somrar med
min fina Fredrik
hans kompis Pontus
min mamma
jag tillbringade där
munnen blir till ett leende
blir varm inombords
samtidigt vemodig
spar på fina minnen
längst inom mig
där ingen kan förstöra dem
bad i Vättern
en varm sommardag
promenad längs strandpromenaden
solen
den går inte i moln 
förrän vid niotiden om kvällen
underbara
fina
Varamobaden
saknar dig




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-29 14:08



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vackra och fina minnen du skriver poesi om!!
2017-01-05

    carinamnm
Vackra, varma minnen nedtecknat så fint!
2016-12-29

  Maria Sundelin VIP
Fina minnen du målar
Kramar
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77