Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömska ögon


Din lycka var att drömma,
så guld var inget för dig.
Ty rik är den som behöver
minst för att vara lycklig.
Du behövde bara dina drömmar.
Dina drömmar var stolta
och vackra som sagor
och dina ögon var aldrig här,
för verkligheten den var
aldrig nåt för dig.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 347 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-29 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vacker!
2016-12-30

  Marie Å
En fin men sorlig text.
2016-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt avslut på en bra text!
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark