Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt År!

 

Snart

står magin på tröskeln

och det nya året ringer in

 

tiderna går åt skilda håll

hoppas att lyckan nu blir din

 

världen skälver för de nyanlända

och skyggar för de blanka arken

 

i ett nu i taget kan under hända

fria vindar stoppar blod på marken

 

för mycket allvar har historien burit

önskar att 2017 blir ett fredens år

 

vi bör lyssna på vårt eget hjärta

och fråga, varför går jag dit jag går  

 

 

Önskar Er Alla ett Riktigt Gott Nytt År! <3




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-29 23:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppet om en bättre värld finns alltid kvar, så jag önskar också alla ett gott nytt år...
2017-01-02

  Bo Himmelsbåge
Tack för fin Nyårsdikt och för all alla gångna årets underbara dikter!

Ett Riktigt Gott Nytt År själv
och en stor önskan om ett riktigt
kreativt år, nu 2017!
2017-01-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och tänkvärt diktat om det kommande året! Gott Nytt År!
2016-12-31

    Dan Myrbeck
2017 blir en sekund längre än normalt pga skottsekunden.
Frågan är vad man ska använda tiden till...?!
2016-12-30

    ej medlem längre
Tack för det gångna årets all glädje du spridit till oss.
Låt oss hoppas att världen besinnar sig snart så att vi alla får frid och fred.
Gott Nytt År.
2016-12-30

  ULJO
Gott nytt år på dig själv
2016-12-30

    ej medlem längre
Det är en vana att önska varandra ett gott nytt år men vetskapen om allt det tokiga maktspelet som sker runt om i världen så finns tyvärr en liten klump i halsen. Men jobbar man för det goda så segrar detta ändå till slut! Gott nytt år på dig!
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP