Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Internationella Konstiga och oförklarliga fenomen i Tyskland

 

 

 

 

 

Över 55 000 migranter som återvänt frivilligt, i ursprungsländerna.

 

Sueddeutsche Zeit ung ger publicerade en rapport från den nationella byrån för migranter och flyktingar, för perioden januari-November 2016 visar att minst 55 000 migranter har lämnat Tyskland och skulle återsändas till Balkan och andra områden i världen.

 

Albanerna utgör den största gruppen av personer-15 000. Sedan migranter från Irak, Serbien och Kosovo-minst 5000-som hoppade av för att ansöka om asyl i det land som leds av Angela Merkel och där förra året fanns det över 890 000 asylansökan.

 

Däremot, utvisad de tyska myndigheterna mer än 25 000 själva illegala invandrare från Irak, Iran och Afghanistan.


Spontana antalet utvisningar har ökat efter den tyska förbundskanslern sade rent ut att i Tyskland inte kan förbli ekonomiska migranter och stärkt deras dispasch i ursprungsländerna, efter den inledande migrationspolitiken hade bestridits bittert.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-30 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP