Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan är målet

Jag är den planeten
som du vill åka till
och söka efter kärlek
den som alla behöver
jag lovar att den finns
högt där ovan molnen
kärleken på min planet
och inget blir över

Jag är den planeten
som du vill komma till
när du är ensam
och söker efter tröst
jag lovar att du finner
långt bortom stjärnorna
rödgula löv på marken
det som kallas höst

Jag är den planeten
som du vill finna
gärna bara för din skull
när allt har gått snett
jag lovar att den finns
hjälpen du vill ha
så allt ska kännas bättre
och enkelt och lätt

Jag är den planeten
du sökt i många år
där frihet råder
i alla dina dagar
jag lovar att du hittar
vägen hit en gång
och finner ro i själen
i blomrika hagar

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 403 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-03 21:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin och hoppfull text
2017-01-04

    Dan Myrbeck
Bra skaldat!

Tänk om det finns varelser där ute
i vintergatan?

Tänk om de gjort freden och ljuset
till sina vänner?

Då har vi mycket att lära.

2017-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett fint erbjudande, skrivet med hopp och tillförsikt.
2017-01-04

  Blomma-Stjärna VIP
jag är planeten du sökt - härlig självkänsla och välvilja i din fina dikt!
2017-01-04

    ej medlem längre
Orden fyller mig med hopp och tillförsikt.
2017-01-04

  Ingrid Trolle
En fin dikt och vackert
erbjudande som berör
2017-01-04

  Maria Sundelin VIP
Titeln får mig att tänka på en annan dikt
2017-01-04

  Niliboy
Hej Uljo, ja många är vägarna för den sökande å den vandraren, självet berörs å jag provar just nu Jesu väg!
2017-01-04

  Sofhia Wirström
vackra rader
Inger hopp
om att allt
blir bättre
2017-01-03

  Åse Tropp VIP
Vackert skrivet, mycket att lova!
2017-01-03

    ej medlem längre
Fin text med tröst och hopp i ensamheten!
2017-01-03

  Anoo Niskanen VIP
Hoppfulla ord
2017-01-03
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO