Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det här framtiden?

Dimmor och flackande ljus från en passerande bil

Försvinner i ett bortom dit ingen kan nå

Frusna händer i stickade vantar

Mina fötter står på kanten

Nuet, det förgångna och framtiden, vad är egentligen vad?

Jag andas och tar ett steg

Var är jag nu?

Är det här framtiden?




Fri vers av Amanda N
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-30 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda N
Amanda N