Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man, 25

Fin men korpulent
Vårkåt, ung och sökande
i annonsbladet

Brevsvaret slickas igen,
smeks innan resan börjar.




Bunden vers (Tanka) av A_Bishop
Läst 404 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-30 11:27



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
......*L*...
2017-01-04

  Quasimodo
Känns en aningen desperat och skrattar, men också med en sorglig underton för situationen!
2016-12-30

    ej medlem längre
Ironi berikar!
2016-12-30

  A_Bishop
Skratta friskt, det är meningen ;)
2016-12-30

  Anya VIP
hahaha Jaa egentligen ska man väl inte skratta men det var så sött detta. Tack för förmiddagens skratt.
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop