Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa möten borde inte ske

Har du likt mig levt i utanförskap

Stämplats som någon utan värde

Då vet du också hur svårt det är

Att få bort den känslan ur kroppen

 

Till dig som aldrig känt hur det är att vara osynlig

Till dig som var någon av dem som ignorerade mig

 

Till er vill jag säga tack

Tack för att ni gav mig en annan syn på livet

Tack för att ni ärrade min själ så hårt

Att den nästan gick sönder

Utan er hade jag inte varit den jag är idag

 

Men jag ber er komma ihåg följande

 

 Att nu finns det möten som aldrig borde ske

Som bär på en bitter eftersmak

För även om intentionerna är  goda

Lämnar det öppna sår efter sig

 

Ty att berätta för mig att du känner dig skyldig

Lämnar mig med en  blödande själ

Och din önskan om att be om ursäkt

Kan jag inte ge dig

För det som skett har skett

 

Jag kommer alltid få leva med ärren i min själ

Och dem kan inga dåliga samveten ändra på




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-30 12:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland är även dåliga möten oundvikliga och lärdoms rika..
2017-01-12

  ULJO
Tänkvärt skrivet
2016-12-30

    Dan Myrbeck
Starkt, tänkvärt, ...
2016-12-30

    ej medlem längre
Du beskriver det väl och så att det känns. Detta som kan vara det mest smärtsamma man kan få uppleva
2016-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!

"Jag kommer alltid få leva med ärren i min själ"
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP