Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten inspirerad av Thomas Sjödins Vinter i P1 30/12 2016 på temat Tillit


Tillit

Precis som tillit är ett ord

som kan läsas både fram- och baklänges

så finns det även en lösning

av livsfrågor i ordet

Man måste ha tillit att saker ska gå bra;

för går det inte att åtgärda på ett sätt;

så kan man använda det omvända

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-30 14:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP