Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delade livsbetingelser

Vi kan ha olika hudfärg

eller politisk färg

men som alla vi människor på jorden

delar vi  de viktigaste livsbetingelserna

Födelse, liv och död




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-30 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP