Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammas mat

Min bror kommer upp på mitt rum med en tallrik fylld med mat, räcker över den till mig
"Vad är det här?" frågar jag varpå han svarar att mamma lagat det till mig
Rusar ner för trappan med tallriken och skriker att jag inte har bett om någon mat, att jag inte är hungrig och kommer inte heller att bli det

Tallriken ställs ner på bordet med en smäll
Mamma plockar upp den, plastar in och ställer den i kylskåpet
Med låg röst säger hon "du kan äta maten senare"
men jag vill inte kan inte törs inte äta

Jag menar inte att vara elak, mamma
Jag kan bara inte äta




Fri vers av artaug
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-30 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug