Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyårsfirande vid Slussen flyttad till Skeppsbron pga ombyggnaden


Farligt nyårsfirande i Stockholm

Hur kan man vara så urbota dum

att man tillåter allmänfarlig verksamhet

med raketer och allsköns fanstyg

på Skeppsbron i Stockholm,

under nyårsafton,

med dess trånga passage

och närheten till kulturbyggnader

som Slottet och Riksdagshuset

som kan skadas

Även närheten till vattnet kan utgöra en risk

för att folk i trängseln kan hamna i sjön

Nu har ju impulsdrivna ungdomar

även börjat skicka raketer mot varandra

vilket också utgör en risk

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-30 21:46



Bookmark and Share


    jaybird
Kan inte annat än att hålla med!
2016-12-30

    Sefarge VIP
Några kilo gifter
Och metaller mår
Väl heller inte vattnets
Varelser så bra av!
Tankeväckande skriftat. ..
Om alla lät bli att smälla
Bort pengar utan gav dem
Till tiggare så skulle vi få
En rofylld månad.Sen så
Började eländet om igen!
Vägra rumänska politiker
Några EU-pengautbetalningar
Innan de tar hand om sina
Medborgare!
Då blir det annat ljud
I skällan!
:)
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP