Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn.

Dagen före nyårsafton
här uppe i norr.
Vräker regnet ner
på vägen stora pölar.
Fräter på snötäcket
gör prommenaden ishal!
Slask och plask den 3o december
nog är det mysigare med snö.
Gott nytt år kära poetvänner
en ljus och fin nyårsafton önskar jag er!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-12-30 22:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Gott nytt år till dig, så här i efterskott!
2017-01-05

    Dan Myrbeck
Önskar desamma!
2017-01-03

  ResenärGenomLivet VIP
Gott nytt år till dig också...ja, vädret är upp och ner överallt...jag hittade till och med kantareller i skogen på julafton...:-)
2017-01-02

  louisegirl
God fortsättning vännen <3
2017-01-02

  Bo Himmelsbåge
Got Nytt År, vännen!

Snön lyser upp... det är sant...
men i brist på snö... får vi glädja oss åt det ökande ljuset o den Livgivande värmens återkomst...!
2017-01-01

  Ann V Åhsberg VIP
Gott nytt år till dig också!
2016-12-31

  Janina Kaminska
Tack detsamma! Gott Nytt År!
2016-12-31

    ej medlem längre
Gott Nytt År du fina poet och skrivarvän!

2016-12-31

  stig wikman
GOTT NYTT ÅR .

Ja , här i Dalarna är det 5 plusgrader och gräsmattorna är brungröna .
Inget vidare nyårsväder .

KRAM Å APPLÅD.
2016-12-31

  Marita Ohlquist VIP
Skickar en kram och önskar dig detsamma!
2016-12-31

  Gunnel Eriksson VIP
Vädret är uppochner. Varmt som
vore det midsommarafton. Mörkret är det dock ordning på.
Gott Nytt Skrivar-år!
2016-12-31

    ej medlem längre
Önskar dig ett gott nytt år fullt med glädje o lycka.
Mvh annokas
2016-12-31

  ULJO
Gott nytt år på dig, det dåliga vädret till trots
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP